Kráľovské krevety s čili a citrónovou omáčkou
15. 8. 2024
Kráľovské krevety s čili a citrónovou omáčkou
Erik Šaškovič
šéfkuchár Cremerie Milano v bratislavskom River Parku, 22. apríla 2011
šéfkuchár Cremerie Milano v bratislavskom River Parku, 22. apríla 2011

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Suroviny:
| 24 ks, predvarené | |
| 6 PL | |
| 3 strúčiky, prelisovaný | |
| 2 ks, nakrájané | |
| čerstvo nakrájaný | |
| z 2 ks, čerstvá |
Postup:
- 1
Krevety si dáme nabok. Olivový olej, roztlačený cesnak, dve nakrájané čili papričky, čerstvo nakrájaný kôpor a šťavu z dvoch citrónov spolu zmiešame, vložíme do panvice a zohrievame do horúca, pridáme krevety a varíme spolu 2 minúty.
- 2
Náš tip: Podávame s čerstvou bagetou.
Zdroj: https://varecha.pravda.sk/recepty/kralovske-krevety-s-cili-a-citronovou-omackou/16373-recept.html