Kuracie prsia s citrónovou omáčkou
Kuracie prsia s citrónovou omáčkou
Foto: dorisa
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny:
6 ks | |
1 PL | |
1/2 ks | |
100 ml | |
1/2 ČL | |
2 štipky | |
1 PL (na zahustenie) | |
podla chuti |
Postup:
- 1
Kuracie prsné rezne trocha naklepeme, osolíme okoreníme a na masle na panvici osmahneme do zlatista. Potom ich vyberieme a necháme na teplom mieste.
- 2
Do výpeku pridáme šťavu z citróna, trocha masla, podlejeme vývarom, necháme prevrieť. Nakoniec pridáme v troche vody solamyl a dovaríme.
- 3
Podávame s ryžou, rizotom alebo s hranolkami. Dobrú chuť.
Zdroj: https://varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-prsia-s-citronovou-omackou/60246-recept.html
upravené: vape