Bravčové-divina na lesných hríboch s hráškom a tarhoňa
Bravčové-divina na lesných hríboch s hráškom a tarhoňa
Potrebujeme:
Recept krok po kroku:
-
Krok 1.
Bravčové plece si nakrájame , nastrúhame veľkú cibuľu a zatiahneme mäso.
-
Krok 2.
Pridáme mrazené a sparené sušene huby a mrazený hrášok, soľ, korenie, rascu, cesnak, mletú papriku a zalejeme vodou. Varíme do mäkka.
-
Krok 3.
Tarhoňu opekáme na oleji do farebna. Potom osolíme a zalejeme 1 cm nad tarhoňu. Nechajme dôjsť na malom ohni už nemiešame.
Zdroj: https://www.toprecept.sk/masite-jedla/1027/Masko-na-lesnych-hriboch-s-hraskom-a-tarhona
upravené: vape